Blogs

Verse pasta met varkenshaas, salade én Viognier – Debby van der Zande

Net als half Nederland volgen wij ook de kookvideo’s van Debby van der Zande uit Oldenzaal. Debby is zoals ze zelf zegt een huis-, tuin- en keukenkoker. Simpel en gezond. In haar keuken staat alleen peper en zout. Duizend kruiden, in een gerecht? Citroengras? What the fuck is citroengras? Deze week stond verse pasta met […]

Lees verder… from Verse pasta met varkenshaas, salade én Viognier – Debby van der Zande

Pasta met varkenshaas en viognier - Woeste wijngronden

GEVAT… Nico van Beyond the Bottle

Op onze ontdekkingsreis in de wijnwereld ontmoeten wij de meest fantastische mensen met boeiende wijnverhalen. Wij hangen natuurlijk aan hun lippen en delen deze ervaring graag met jou! In onze interview serie GEVAT! reizen we met de Minicooper, met wijnvat op het dak, kriskras door Nederland en stoppen op allerlei inspirerende wijnplekken! Daar zetten wij […]

Lees verder… from GEVAT… Nico van Beyond the Bottle

GEVAT Beyond the bottle - Woeste Wijngronden

Hoe wordt champagne gemaakt?

Hoe wordt champagne gemaakt en hoe ontstaan de bubbels eigenlijk in champagne? Kort samengevat ontstaan de bubbels doordat de maker extra suiker toevoegt aan de wij zodra deze in de fles zit. Hierdoor gaat de wijn opnieuw gisten waardoor er koolzuur vrij komt. Of beter gezegd: er ontstaat koolzuur. Doordat de fles gesloten is, blijft […]

Lees verder… from Hoe wordt champagne gemaakt?

Champagne Woeste wijngronden