Wij & wijn


Els & Elly.

Onze roots: de Sallandse prairie. We krijgen allebei vleugels van: avontuur. Én zijn natuurlijk verbonden door wijn. Els een liefde voor communicatie en marketing. Elly voor fotografie en ontwerp. Samen een team, samen Woeste Wijngronden.

Woeste Wijngronden: ontstaan uit borrelpraat. Een platform voor de wijndummie en de waanzinnige wijnliefhebber. Met te gekke tips, waardevolle weetjes en verrassende info. De landingsplek voor thuiskomers, de blijvers en wereldreizigers.

Leef je mooiste leven! Dáár gaan wij voor!

Elly…

Korte reizen, waanzinnige architectuur, design hotels ontdekken, vintage interieurs, dwalen door een vreemde stad, kunst kijken, mooie ontmoetingen,van alles fotograferen, nieuwe dingen leren. Woehoeeeee…De geur van vers gemaaid gras, lange fietstochten, hete zomers, wilde bloemen, zwemmen, vrieskou, dik pak sneeuw, apres skie, indian summer, storm aan zee, smoksen in de regen, green egg, vuurtje stoken, samen koken. Love it all!!! Tekenen, schilderen, spannend boek, ontroerende gedichten, documentaires, luxe magazines, hete sauna, wonen op het platteland, eindeloos wandelen, drinken met vrienden, tot tranen toe lachen, wijnproeven, op tijd gaan kroegen. Say yes yes yes…Ontbijtjes, zacht gekookte eitjes, grote salades, groene soepjes, verse vis, malse biefstuk, vette ganzenlever, zoete toetjes, kaas kaas kaas. Warsteiner bier, Japanse whiskey, melk vers van de koe, robuuste rode wijn, of een droge witte ook heeel fijn. I want it all!!!


Elly krijgt jeuk van…

Vis bij het ontbijt, vegetarisch vlees,vuilnis in de berm, afspraken niet nakomen, tuinmachines die lawaai maken, Nederlandse tv programma’s,kinderen met een snotneus, saus bovenop je eten geserveerd, bediening die er geen zin in heeft, gillende meiden, de telegraaf, heel erg braaf. Brrrrrr… mensen waar je een kwartje in gooit en uren blijven praten, belasting betalen, roddelbladen, winkelwagentjes die vastlopen,roetveegpiet, altijd willen winnen, overal iets van vinden, druktemakers, strevers, relschoppers, lanterfanters, Not not not!


Every empty bottle is filled with a great story

Toffe Plaatsen, gekoesterde herinneringen, waardevolle woorden.
Op stap met vrienden, samen thuis of alleen ver van huis. 
Elke lege wijnfles heeft zijn verhaal….. 
En wij zijn zeer benieuwd naar jouw great story!
Stuur jij ons je message in a bottle? 

Liefs, Els & Elly

Els krijgt vleugels van…

Lachend met vrienden en familie, met een heerlijke wijntje in de zon, op het terras, of rondom een vuurtje. Het liefst spontaan. Van sterke verhalen tot wilde plannen. Beter dan dit wordt het niet! Of toch? Op een heerlijke zomeravond wandelend door de tuin, sjansen met de schaapjes, al kletsend richting kanaal. Dochter gierend op de loopfiets vooruit en wij samen gruwelijk genietend. 

Ook stijg ik op door samen met anderen toffe ideeën te ontwikkelen, samen iets te creëren en komen tot een tof eindresultaat. Gewoon doen, wie niet waagt, wie niet wint, niet te moeilijk! Vaak buj te bange. 

En wat je eigenlijk niet over mij wilt weten: Ik ben fan van lijstjes, lijstjes en lijstjes… en jaaa ook nog het liefst in Excel. Laat mij maar vert.zoeken en draaitabellen maken.

Els vindt stom…

  • Dat ik niet álles kan doen op een dag. Waarom heeft een dag maar 24 uur, waarvan je óók nog moet slapen?
  • Avocado’s die óf nog niet te eten zijn óf bruin zijn óf aan draadjes aan elkaar hangen.
  • Mensen die oordelen, overal een mening over hebben, afspraken niet nakomen of arrogant zijn.
  • Dat er luizenmoeders moeten bestaan.
  • Het gevoel hebben dat je als generalist nergens écht goed in bent. 
  • Mensen die vinden dat ze altijd ‘drukker zijn dan een ander’. Halloooo, we hebben allemaal evenveel uren in een dag.
  • Té sportieve mensen (jaaa jij daar ;)), dat is gewoon jaloersmakend. 

Leef je mooiste leven én gun elkaar wat mensen!

Wijnpost ontvangen?

Onze wijnpost is hot en happening, vers van de pers. Deze brengt jou als eerste op de hoogte van onze pop-up plannen op unieke locaties en nieuwste info! Word je enthousiast van beleving op bijzondere plekjes en uiteraard bijpassende wijntjes? Blijf ons dan zeker volgen! Voor je het weet poppen we weer ergens op.

Lees meer