Woeste wijnproeverij

Wijn is beleving, wijn is genot en wijn is gezond! Er is zoveel te vertellen, te leren en te vragen over wijn! Wijnproeverijen en wijncursussen door het hele land zitten binnen no time vol. Dus dachten wij: waarom dan niet vanuit het oosten ook de aroma’s, smaken en het woord van wijn verspreiden!

Elke druif heeft zijn eigen kleur, geur en unieke eigenschappen. Ben jij degenen die ook graag het fijne verhaal achter de druif in het flesje wijn wil horen? Altijd al willen ontdekken waarom die ene wijn zuurder smaakt en waarom die ander wordt gedronken bij vis?

Kom dat dan ontdekken tijdens onze wijnproeverij op locatie in Luttenberg of Raalte. Wij nemen je mee op avontuur, stap voor stap in de tuin en door de wereld van wijn. Benieuwd naar de mogelijkheden? Appmail of bel ons.

Woeste wijnproeverij

Woeste wijnproeverij – vertel!

We drinken tegenwoordig gevarieerder, bewuster, genieten meer en gaan voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Wijndrinkers willen weten wat er in hun glas zit, hoe het gemaakt is, welke druif en waar het vandaan komt. Hoe proef je nu eigenlijk, druivenrassen, mousserende wijn, waarom is rosé roze, wijn/spijs combinaties, een “wat ik nog wilde vragen” ronde. Alles komt voorbij tijdens de 2 uur durende wijnproeverij. We schenken minimaal 5 wijnen en dit alles uiteraard gecombineerd met een bijpassend hapje. En last but not least: de flessen moeten leeg, we maken er een gezellige proeverij van!

We organiseren deze proeverijen:

  • Een aantal keer per jaar op vaste tijden.
  • Voor groepen vanaf 8 personen: tijdstip naar wens.

Kosten zijn afhankelijk van het aantal personen, dus app, mail of bel ons.


Woeste wijnproeverij
Woeste wijnproeverij
Woeste wijnproeverij

Tip! Wijnproeverij?

Leuk met vrienden en familie… Maar ook bijzonder om samen met collega’s op deze manier de vrijdagmiddag borrel te nuttigen. Of…. de afsluiting voor de zomervakantie: samen met collega’s proeven en proosten op de vrije dagen die komen! En als blijk van waardering kun je als werkgever je medewerkers een aantal geproefde wijntjes meegeven naar huis. Altijd fijn om tijdens vakantie, onder het genot van deze wijn, nog even na te mijmeren over de leukste baan van Nederland 🙂