Winter­­­wijntjes

Jaaah, wij zijn blij! Onze eerste POP-UP woeste winterwijn verkoop was een succesje. Op een gezellige warme plek ergens op de Sallandse prairie, konden wijnliefhebbers onze speciaal gekozen wijnen eerst proeven alvorens tot aankoop over te gaan.

Als je van de partij bent geweest en de smaak te pakken hebt én misschien al door je voorraad heen bent…. We hebben extra ingekocht dus ze zijn nog te bestellen! Dit geldt uiteraard ook voor andere woeste wijn liefhebbers.

Daarnaast nog een nieuwtje… Wij leveren vanaf nu ook wijn op maat voor feesten en partijen. Vaak is de wijnkeuze toch een stressmomentje voor de gastvrouw/heer, dat nemen wij graag uit handen. Dus geef jij binnenkort een feestje? No stress –  let’s talk!


Onze pareltjes

Verdicchio dei castelli di jesi woeste wijngronden

Verdicchio dei Castelli di Jesi
Aromatische Verdicchio uit Italië. Galiameloen, limoen, perzik, frisse zuren en een piep klein bittertje als afsluiter. Doet het goed als borrelwijn, maar ook bij hapjes, vis en wit vlees.
Prijs: €12,50.

Genusszeit Neuspergerhof woeste wijngronden

Neuspergerhof Genusszeit
Een witte wijn uit de Pfalz, de één na grootste wijnstreek van Duitsland. Fruit als peer en mango, maar ook hooi en groene tonen. Volle, weelderige wijn. Als borrelwijn een allemansvriend. Past ook goed bij lichte gerechten.
Prijs: €15,00.

Il nocio vermentino woeste wijngronden

Il Nocio Vermentino
Van Ravazzi: een wijnhuis in het mooie Toscane. Smaken als limoen, meloen, lychee, anijs  en kamille. Licht afdronk van amandel. Elly’s favoriet! Probeer hem eens bij pasta of Aziatische gerechten.
Prijs: €15,00.

Cannito rosso woeste wijngronden

Cannito Rosso
Biologische wijn; een blend uit de hak van Italië ‘Puglia’. Overweldigende geur van kersen, pruimen en chocola. Zachte tannines en bomvol smaak. Een fijn doordrinkerdje, maar past ook perfect bij tapas, kaas, of vlees.
Prijs: €12,50.

Sierra cantabria crianza Rioja
Uit het fantastisch mooie Spaanse Rioja gebied. 100% Tempranillo druiven. Geuren van rijp fruit, cacao, koffie en hooi. 14 Maanden eiken maakt het helemaal af. Een complex, smaakvol en evenwichtig wijntje.
Prijs: €15,00.

Bestelling doorgeven?

Doe dat via onderstaand formulier, of bel, app, mail ons! Iedere donderdag leveren wij de wijn uit. En bij een minimale bestelling van 90 euro zijn er geen verzendkosten. Zit je daaronder? Dan zijn de verzendkosten €8,00. Liever geen verzendkosten? Je kunt de wijn ook afhalen op bestelling in Luttenberg.

    Blijf ons volgen

    Het begin van mooie avonturen! We worden namelijk blij van wilde plannen, nieuwe ideeën, gezelligheid en mooie wijnen. Wat kun je daarom verwachten? Beleving op bijzondere plekjes en uiteraard bijpassende wijntjes. Word je enthousiast? Blijf ons dan zeker volgen! Voor je het weet poppen we weer ergens op.