13 juli – Lil Hill

Of wij de wijnen willen verzorgen voor de gerechten van Niek van Leeuwen op Lil Hill? Maar natuurlijk! Tof dat je ons hebt gevraagd Niek!

Als eigenaar van restaurant L’Eglise (samen met Kira Wallé) en (bijna) rasechte Luttenberger), serveert hij drie van zijn klassiekers. Zoals ze zelf zeggen: ‘Kleine bites, voor ieder wat wils. Onze oester met een oosterse bereiding, een warm gerecht met langzaam gegaarde kalfswang en ook voor de vegetariërs nemen we wat lekkers mee!’ Aan ons de schone taak om hier de perfecte wijnen bij te serveren. En mooi meegenomen: de entree bij Lil Hill is tot 19.00 uur gratis. Kom dus gezellig langs!

Tot dan!
Els & Elly


Lil Hill X L'eglise X Woeste wijngronden 2024

Lil Hill: al 25 jaar best leuk

Lil Hill: “Sinds 1999 krijgt Luttenberg in de zomer een gezonde portie livemuziek om de oren geslingerd. En dat op een perfecte zaterdag; met vrienden en een pot bier urenlang genieten van muziek in een soort idyllisch Frans-Luttenbergs landschap. Dat ze zich hiervoor een week lang in het zweet hebben gewerkt en zich het vel van de rug hebben laten branden, dat is niet belangrijk meer. Dat het land van Norp er de volgende dag erbij ligt als een godvergeten zwijnenstal, is een zorg voor morgen.” Een mooie omschrijving van Lil Hil! En onderschat de line up niet! Vakkundig en democratisch samengesteld door het clubbie!

L’Eglise

Een avondje culinair genieten in Zwolle? Reserveer dan een tafeltje bij L’Eglise! Een volledig verzorgde avond waarbij je wordt verwend met hoogstaande gerechten en een onvergetelijke ervaring. Met een modern-Franse keuken met Nederlandse invloeden, waar Niek de scepter zwaait. Kira Wallé is gastvrouw en zal je dus de heerlijkste wijnen inschenken! Echt een mega aanrader!

Lil Hill X L'eglise X Woeste wijngronden 2024
Lil Hill X L'eglise X Woeste wijngronden 2024

Als eerste op de hoogte?

Wil je de nieuwste wijnen niet missen, of als eerste weten waar we weer oppoppen? Misschien altijd al eens mee gewild op een wijnreisje, proeven aan een wijnproeverij of aanschuiven bij een wine & dine? Schrijf je nu in voor onze Woeste wijnpost en mis niks!

Schrijf me in