MINI-bar – wijnbar op locatie

De leukste wijnbar met de lekkerste wijnen! Échte wijnbeleving en gezellige aankleding voor jouw feestje, bruiloft of festival. Wat wil je nog meer!

Gecreëerd voor onze eigen events, maar al snel kregen we de vraag of we deze ook verhuren. Zo gezegd, zo gedaan! Onze MINI-bar, mobiele wijnbar, staat klaar om ingezet te worden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Appmail of bel ons.


Mobiele wijnbar op locatie

Het leuke aan onze MINI-bar is dat we iedere keer een ander sfeertje kunnen creëren. Wil je een festival sfeertje, of juist formeler voor je bruiloft? We zorgen ervoor dat de wijnbar aansluit bij jouw wensen. Wil je niet alleen de wijnbar huren, maar ons erbij in zetten? Ook dat is mogelijk. Laat het ons dan weten. Het starttarief voor het huren van de mobiele wijnbar (excl. wijn en ons) is €200,-.

MINI-bar, mobiele wijnbar, Woeste wijngronden (2)

De pareltjes van wijnen

Die selecteren we natuurlijk samen. De wijnbar is alleen te huur inclusief wijn. Want tja, dat is waar onze hartjes sneller van gaan kloppen! We gaan met elkaar in gesprek over welke wijnen je graag serveert. En vervolgens gaan wij opzoek. We kennen inmiddels een groot scala aan wijnen, inkopers én importeren ook zelf wijn. De keuze is reuze, iets met bomen en een bos, maar daar hoef jij je niet druk om te maken. Jij het feest, wij de wijn.

MINI-bar, mobiele wijnbar, Woeste wijngronden (3)
MINI-bar, mobiele wijnbar, Woeste wijngronden (5)
MINI-bar, mobiele wijnbar, Woeste wijngronden (4)


Festival of event?

Naast het inzetten van onze MINI-bar vinden we het ook tof om op festivals te staan. Past de wijnbar minder goed bij het festival? Dan gaan we in gesprek over de mogelijkheden. Zoek je dus een toffe aanvulling voor je festival? We komen graag met je in gesprek via appmail of telefoon.

Eerst even kijken?

Lijkt het je wel wat, maar vind je het leuk om eerst even naar één van onze eigen events te komen om te kijken hoe onze mobiele wijnbar eruit ziet? Kijk dan op onze agenda waar wij de volgende keer weer oppoppen. Altijd welkom!

Kijk hier