Slurp wijn - Woeste wijngronden

Slurp wijn: het woeste assortiment

SLURP! komt uit de koker van Ilja Gort: één van de bekendste wijnmakers uit Nederland. Want zoals hij zegt: ‘goede wijn moet je slurpen!’ Zoals ze zelf aangeven: ‘het is een pure eerlijke wijn, gemaakt van niets anders dan rijpe, pure druiven. Met als extra ingrediënt de liefde en het vakmanschap waarmee hij is gemaakt.’ Klinkt prachtig toch! En natuurlijk te herkennen aan de onderscheidende wijnetiketten. In deze blog een overzicht van de Slurp wijn die ze altijd produceren. Naast deze wijn, produceren zij ook Special Editions voor speciale gelegenheden. Bijvoorbeeld een Slurp d’amour of een Winterslurp voor de winterfeestdagen. En natuurlijk mogen we de Slurpies niet vergeten! Cheers!

Het assortiment Slurp wijn bestaat uit:


Slurp wijn – rode wijn


Slurp! Syrah Cabernet Sauvignon

Afkomst: komt van de La Mancha, Spanje
Druif: ze gebruiken de allerbeste Syrah en Cabernet Sauvignon.
Borrel en bite: het is gelukt! Ze wilden veel fruit en dit knalt de fles uit. Gewoon een pure, eerlijke en lekkere sappige rode wijn. Eet er een overheerlijke pasta bij, word je blij van!

Ook verkrijgbaar in een Slurpie van 250ml

Bestel nu


Slurp wijn – witte wijn

Slurp Chardonnay Woeste Wijngronden

Slurp! Chardonnay

Afkomst: Languedoc
Druif: de enige echte Chardonnay druiven
Borrel en bite: een makkelijke wijn gemaakt van een makkelijke druif. Deze lichte en frisse Slurp wijn Chardonnay gaat door de heerlijke zoete afdronk goed samen met vis en een frisse salade. Het alcoholpromillage is niet te hoog, dus een lekker lichte en fruitige wijn. Ook heerlijk bij een borrel.

Ook verkrijgbaar in een Slurpie van 250ml

Bestel nu

Slurp Sauvignon blanc Woeste Wijngronden

Slurp! Sauvignon Blanc

Afkomst: Languedoc
Druif:  Sauvignon Blanc
Borrel en bite: door de lichte en frisse smaak van deze Sauvignon Blanc denken wij aan de lente, een heerlijke spring in ‘t veld die velen zal smaken! Ook deze gaat goed samen met een lekkere salade en vis.

Ook verkrijgbaar in een Slurpie van 250ml

Bestel nu

Slurp Sweet Woeste Wijngronden

Slurp! Sweet

Afkomst: ook de Languedoc
Druif: de Chardonnay en de moscato worden gebruikt om de zoete smaak te krijgen
Borrel en bite: deze Slurp wijn Sweet gaat heel goed samen met andere zoetigheden: denk aan een zoet dessert of een lekkere taart.

Ook verkrijgbaar in een Slurpie van 250ml

Bestel nu

Leven als Gort in Frankrijk

Ilja Gort: wie kent hem, zijn boeken, televisieseries en La Tulipe wijnen en Slurp niet? Benieuwd naar zijn hele verhaal? Lees dan eens deze blog. Op zoek naar meer? Bestel dan één van zijn boeken!

Bekijk ze hier
Slurp Rose Woeste Wijngronden

Slurp! Rosé

Afkomst: wederom de Languedoc in Frankrijk
Druif: Grenache druif
Borrel en bite: deze fruitige Slurp wijn Rosé combineert heerlijk met een pasta en salade. Voeg een lekker stukje zalm toe en voilá… genieten maar!

Ook verkrijgbaar in een Slurpie voor de kleine maar fijne drinker (250ml)

Bestel nu

Naast de Slurp wijn, komen ook de La Tulipe wijnen uit de koker van Ilja Gort. Ben je opzoek naar het waanzinnige assortiment van de La Tulipe wijnen? Lees dan verder in deze blog. Enjoy!Brandend benieuwd naar meer?