Blogs

GEVAT… Rikus Poel

Op onze ontdekkingsreis in de wijnwereld ontmoeten wij de meest fantastische mensen met boeiende wijnverhalen. Wij hangen natuurlijk aan hun lippen en delen deze ervaring graag met jou! In onze interview serie GEVAT! reizen we met onze Minicooper, met wijnvat op het dak, kriskras door Nederland en stoppen op allerlei inspirerende wijnplekken! Daar zetten wij […]

Lees verder… from GEVAT… Rikus Poel

GEVAT! Rikus Poel door Woeste wijngronden

GEVAT… Hans Poppe

Op onze ontdekkingsreis in de wijnwereld ontmoeten wij de meest fantastische mensen met boeiende wijnverhalen. Wij hangen natuurlijk aan hun lippen en delen deze ervaring graag met jou! In onze interview serie GEVAT! reizen we met onze Minicooper, met wijnvat op het dak, kriskras door Nederland en stoppen op allerlei inspirerende wijnplekken! Daar zetten wij […]

Lees verder… from GEVAT… Hans Poppe

Interview Hans Poppe Woeste Wijngronden

Burrata en geroosterde druiven (SIMPEL Ottolenghi) met Albarino wijn

Soms zie je receptjes die je gewoon moét proberen! Dit was er ook zo een. Burrata met geroosterde druiven en basilicum. Het komt uit een kookboek die we al enkele jaren in huis hebben, maar té weinig gebruiken, genaamd SIMPEL van Ottolenghi.  Ottolenghi is een beroemde kok met Italiaans/Duitse ouders. Hij groeide op in Israel, […]

Lees verder… from Burrata en geroosterde druiven (SIMPEL Ottolenghi) met Albarino wijn

Simpel Ottolenghi Albarino woeste wijngronden