Wereldwijde glimlach met Lindemans wijn

“The one purpose of wine is to bring happiness” Dé lijfspreuk van de Lindemans wijn. Wijn brengt familie en vrienden bij elkaar en zo genieten ze van hun tijd samen. Daarom is de Lindemans wijn, zoals ze zelf aangeven, perfect voor alledaagse momenten, maar tegelijkertijd even waardig voor een gelegenheid. Het ruime assortiment is laagdrempelig en toegankelijk waarvan mensen in meer dan 100 landen genieten. De Bin series en de Regional series sluiten goed aan bij het laagdrempelige en toegankelijke karakter. De Gentleman’s Collection en Winemakers Release zijn wat exclusievere lijnen. Door het ruime assortiment biedt Lindemans je een divers aanbod van Lindemans witte wijn en Lindemans rode wijn.


Weetje over deze wijn “The world smiles with Lindemans”

“Smile dr. Lindeman”, de immens populaire jingle in de jaren ‘70 in Australië, is de basis voor de huidige slogan ‘The world smiles with Lindemans’. ‘The one purpose of wine is to bring happiness’. En daar, kunnen we ons alleen maar bij aansluiten. Prachtige verhalen en goede gesprekken met familie en vrienden, onder het genot van een hapje en een lekkere wijn op tafel. Beter wordt het niet!

Ze schenken ‘t nog net niet voor je in!

Je zult verwachten dat deze toegankelijke Lindemans wijn overal online te bestellen is maar helaas. Wil je de Lindeman’s wijn online bestellen? Neem dan hier eens een kijkje. Ze brengen de wijn tot in de keuken, schenken het nog net niet voor je in ;).

Bestel nu

Het begin van de Lindemans wijn

In 1843 plantte Dr. Lindeman de eerste wijnstokken op ‘Cawarra’ in de Hunter Valley onder de australische zon. Hij plantte Riesling-, Verdelho- en Shirazdruiven en bouwde zijn wijnmakerij en kelder. Ruim 15 jaar later exporteerde Lindeman zijn eerste wijn naar het Verenigd Koninkrijk. Dit was het begin van de wereldwijde bekendheid van de Lindemans wijn en haar internationale erkenning. Na het overlijden van Dr. Lindeman namen twee zoons het familiebedrijf over. Zo groeiden ze uit tot één van de sterkste wijnhuizen wereldwijd.


Brandend benieuwd naar meer?