Bedankt voor de Gezelligeit

De 4e ladiesnight van Eetcafé De Gezelligeit zit er alweer op! En wat tof dat jij daarbij was! Leuk dat je de moeite hebt genomen om nog naar onze website te gaan.

Hieronder zie je de wijntjes die we bij de Gezelligeit hebben geschonken. De wijnen zijn te bestellen via app, mail of bel ons. Ook als je binnenkort een feestje of event organiseert en je geen zorgen wilt maken over de wijn :-).

Cheers! Els & Elly


Onze pareltjes…

Woeste Wijngronden

Zapadorado Verdejo
Fruitige 100% Verdejo met citrus- en perzikaroma’s. Perfect voor bij de borrel, asperges, en salades. Lees meer.
Prijs: €8,95

Waterford Chenin blanc - Woeste wijngronden

Waterford Chenin Blanc
Verfrissende Chenin Blanc met perzik- en peeraroma’s, perfect bij gevogelte en zeevruchten. Lees meer.
Prijs: €12,50

Il Falchetto Arneis
Van de druif Arneis: een frisse en fruitige wijn met mooie minerale tonen. Lees meer.
Prijs: €15,00

Cappanera Negroamaro
100% Negroamaro met aroma’s van kers, chocolade, koffie en gestoofde pruim. Past perfect bij antipasti en spaghetti. Lees meer.
Prijs: €10,00

Wijnpost ontvangen?

Onze wijnpost is hot en happening, vers van de pers. Deze brengt jou als eerste op de hoogte van onze pop-up plannen op unieke locaties en nieuwste info! Word je enthousiast van beleving op bijzondere plekjes en uiteraard bijpassende wijntjes? Blijf ons dan zeker volgen! Voor je het weet poppen we weer ergens op.

Lees meer

Onze agenda

Nog niet toe aan een extra flesje wijn, maar ben je wel benieuwd wanneer we weer oppakken? Volg ons dan op onze socials, of bekijk hier onze agenda!

  • 7 juni: we gaan wijnen op het water op de Regge. Bekijk hier alle info!
  • 13 juli: onze zomerse wijnproeverij en verkoop. Op een toffe locatie ergens in Salland poppen we weer op. Houd onze pagina’s in de gaten, daar maken we de locatie bekend. Noteer voor nu alvast deze datum!