Sailing home

Wijnen op het water!


Wilde prairie, bloesems en een kabbelend riviertje… Hier langs de oevers van de Regge liggen de roots van Elly. Én wij nemen jou hiermee naar toe! We stappen op in Hellendoorn waar schipper Jan Sterk ons al varend meeneemt in zijn verhalen over de prachtige omgeving. Uiteraard combineren wij dat met bijpassende wijntjes en een gezellig hapje. En of dat nog niet leuk genoeg is: mama Montreal (moeder van Miss) – Dorothee Spijker, speelt gitaar, zingt gevoelige covers en ballades en vaart met ons mee!

Wanneer: vrijdag 7 juni
Hoe laat: 16.00 – 18.00 uur of 18.30 – 21.30 uur
Waar: Landgoed Schuilenburg
Kosten: €49,50 per persoon

Voor dit event is aanmelden verplicht. Er kunnen maximaal 30 mensen mee. Wacht dus niet te lang, want deze boot wil je niet missen! En… de eerste plekken zijn al vergeven voor degenen die de wijnpost van ons ontvangen. Wil je deze ook ontvangen zodat je de volgende keer eerder op de hoogte bent? Meld je dan hier aan.

Woeste wijngronden sailing home
Woeste wijngronden sailing home
Woeste wijngronden sailing home
Woeste wijngronden sailing home

Schrijf je in!

Ook zin om te gaan wijnen op het water, genieten van muziek en boeiende verhalen over de regio? Schrijf je dan in of bel, app, mail ons dan!

  Leuk wijnen op het water, maar euh

  Hoe werkt dit precies? Hieronder staan alle vragen én antwoorden op een rij! Vraag nog niet beantwoord? Bel, app, mail ons dan!

  De kosten zijn xxx euro voor wijntjes op het water, boeiende verhalen en een hoop gezelligheid!
  Je wordt vrijdag 7 juni om 16.00 uur verwacht bij Landgoed Schuilenburg. Neem één afslag verder dan het Landgoed zelf. Daar kun je makkelijk parkeren en ben je dichtbij de boot.
  We ontvangen je eerst bij de boot en gaan kennismaken met de groep. Daarna vaart schipper Jan Sterk ons over de Regge. Onderweg schenken we een aantal wijnen en neemt Jan ons mee in de boeiende verhalen over de regio. Uiteraard met een dosis gezelligheid!
  Dat is een goeie vraag! Dan gaat het niet door en bewaren we dit toffe idee voor een later moment. We nemen dan uiteraard contact met je op. Uiteraard gaan we voor die mooie zomeravond!
  Het is altijd mogelijk om een bestelling te plaatsen, kijk dan op www.woestewijngronden.nl/bestellen Als we met schipper Jan Sterk op pad gaan, is er geen wijn om direct onder je arm mee naar huis te nemen. Snel leveren kunnen we wel!

  Wist jij dat…

  De Regge een onderdeel was van de waterweg tussen Zwolle en Almelo en dat Nijverdal zijn ontstaan dankt aan De Regge? In 1836 is het dorp ontstaan nadat er een katoenweverij is gebouwd aan de Regge. De naam Nijverdal is een combinatie van ‘Nijverheid in het Reggedal’.