Lentewijn­­­­festijn

Zaterdag 16 maart is het zover. Twee weken voor Pasen, en waar Lentewijnfestijn!

Wat je kunt verwachten? Een pop-up wijnverkoop waar je eerst kunt proeven, en daarna kopen. Keuzestress voor de Paasdagen en het voorjaar in één middag oplost!  We organiseren dit op een toffe locatie (die nog volgt), aan het prille begin van de lente. Een tijd waarin we allemaal wel toe zijn aan wat zonnestraaltjes en het voorjaar begint te kriebelen! Wij hebben er nu al zin in!


Onze pareltjes…

… Die zijn over een week bekend! Het belooft een mooie selectie te worden!

Woeste Wijngronden

Eenmalige verkoop?

Zeker niet! Het vervolg van mooie avonturen! We worden namelijk blij van wilde plannen, nieuwe ideeën, gezelligheid en mooie wijnen. Wat kun je daarom verwachten? Beleving op bijzondere plekjes en uiteraard bijpassende wijntjes. Word je enthousiast? Blijf ons dan zeker volgen! Voor je het weet poppen we weer ergens op.

Leuk zo’n lentewijn festijn, maar euh

Hoe werkt dit precies? Hieronder staan alle vragen én antwoorden op een rij! Vraag nog niet beantwoord? Bel, app, mail ons dan!

Op zaterdag 16 tussen 15.00 en 18.00 uur op de Luttenbergerberg (adres volgt nog).
Nee, vaak kunnen we voorraad bijbestellen, maar da tlukt niet altijd. Dus wil je er zeker van zijn... zorg dat je er op tijd bij bent!
Nope, dat gaat niet lukken. Dus breng contant geld mee of we sturen je een tikkie.
Ga naar www.woestewijngronden.nl/lentewijnfestijn-bestelling en geef uiterlijk maandag 18 je bestelling door. Wij rijden op 25 maart een rondje op de Sallandse priarie om de wijn te bezorgen. Ben je niet thuis? Dan zetten we de wijn op een mooi plekje rondom je woning. We bezorgen alleen binnen een straal van 15 km rondom Luttenberg en bij een minimale afname van zes flessen wijn.
Jazeker, dat is juist het leuke! Kom gezellig proeven en besluit dan voor welke wijn je gaat!
Zeker! Door weer en wind uiteraard... Hopelijk zijn de weergoden ons goed gezind. En zo niet: bij regen zoeken we een andere locatie. Als het wat frisser is dan zorgen we voor een warm vuurtje.